
Kesä tekee tuloaan ja kelit sen kuin kirkastuvat. Grillaus tuo mukavaa piristystä ruuanlaittoon. Keittiössä päätön pyöriminen vaihtuu raikkaassa ulkoilmassa tapahtuvaan yhdessäoloon grillin äärellä. Erilaiset lihat tirskuvat grillin kuumuudessa ja kasvikset saavat kultaisen rusketuksen pintaansa.
Itselläni on viellä grillikausi avaamatta mutta eiköhän se tällä viikolla pärähdä käyntiin kun ilmat lämpenevät. Grilliherkkuja on moneen makuun ja oma suosikkini on grillattu maissi jonka ympärille on kiedottu pekoni suikaleita. Maukkaita grilliresepteitä löytyy sivulta http://www.ruokala.net/. Itse taidan ensikerralla valmistaa kokonaisena grillatun siideribroilerin. Varsinainen siiderin ystävä en ole, mutta tällä keinolla voisi tölkillinen upota.
Mukavia kesähetkiä grillin parissa!
Meillä avattiin grillikausi jo jokin aikaa sitten, ja viimeksi lauantaina testailtiin taas erilaisia herkkuja. Listalla oli Kariniemen ranskankermamarinoituja kananpojan pihvejä sekä Kabanossin Savupekonimakkaraa. Molemmat olivat hyviä ja fetasalaatti kruunasi aterian. Nam! :)
VastaaPoistaTuotanoinnii... jostain syystä on hieman epäilyttävän näköinen annos mutta makua en kyllä lähde epäilemään...
VastaaPoistaGrillaus on kyllä kesän ehdottomia juttuja.Juuri hieman venähtäneenä mökki viikonloppuna tuli grillattua joka päivä toinen toistaan herkullisempia aterioita.Aurinko,grilli ja kesä!nam
VastaaPoista