
Tehtiinpäs äsken pitsaa, ja tulipas siitä hyvää pitsaa. Ensin teet taikinan* ja annat sen kohota puolisen tuntia, meillä kyllä pikkasen venys ^^, hyvä tapa kuluttaa aikaa odotellessa on katsoa Myytinmurtajia. Sitten laitat uunin lämpeämään maksimiin (meillä se on 275 astetta) tasalämmöllä sitten vain alat laittaan täytteitä, alkaen ketsuppia ja chili saucea levittämällä pohjaan ja lisäämällä myös pitsamausteet siihen ettei mausteet palaisi uunissa ollessa. Tämän jälkeen lisäätään jaetaan pitsa puokkiin, näin siis meillä sillä tyttöystäväni ei halua pitsaansa banaania joka on muuten njam njam ja hänen puolikkaaseen tulee tonnikalaa joka on YÄK, tietenkin pitsaan tulee enemmän mutta jokainen omalla tyylillään saa täyttää pitsansa. Täytteet lisättyä pistetään pitsa uuniin ja annetaan sen olla siellä 10 minuuttia yhä maksimilla. Ajan mentyä otetaan pitsa ulos ja aletaan syöpöttelemään. Vasen puoli pitsasta on mun ja oikea puoli tyttöystävän.

Pitsa on hyvä ja helppo ruoka kun yhdestä pellistä riittää hyvin kahdelle hengelle pariksi päiväksi syötävää ja siihen voi laittaa just ne jämät mitä jääkaapista löytyy jotka eivät riitä muuhun.
*2 tl kuivahiivaa + 2 dl vettä jotka sekoitetaan sitten lisätään suolaa ja vehnäjauhoja jonka jälkeen vaivataan kunnes tuntuu semmottiin kivan kimmoisalta käteen. Lisätään vielä ihan pikkasen öljyä ja jopas on taikinapohja valmis
Hmm.. kuulostaa tuo banaani tosi eksoottiselta pitsassa! :D pitäs melekeen kokeilla:)
VastaaPoista