perjantai 5. kesäkuuta 2009

Rasvakeitin!

Siinäpäs on kätevä vempele! Kyseiseen taikakoneseen voi upottaa melkeen mitä vaan ja aine se nousee ylos maukkaana. Perunat, kukkakaalit, omenapalat, kanaa, sipulit, munkkit, muikkut, lihapiirakat, makkarat, pekoni Jne jne jne.... No joo ei ehkä ihan jokapäiväinen ruuanlaittoväline mutta hyvää tulee vaikka ei olisikaan mikään mestari kokki :D rypsiöljy tai oliiviöljy on vähän terveellisempiä vaihtoehtoja mutta oliiviöljy tulee pitemmän päälle kalliiksi. Irlannissa on tapana valmistaa ruuat rasvakeittimessä. Ei ole suoraan liitettävissä lihavuuteen mutta helposti siinä niin voi käydä jos tälläisen vempeleen kotiin hankkii! Ehkäpä parempi ostaa rasvassa keitetyt ateriat muualta jos niitä mieli tekee.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hieman epäilyttävältä valmistaa rasvakeittimessä kaikki mahdollinen. Taitaisi "Olet mitä syöt"-ohjelman neiti olla piankin oven takana kolkuttelemassa ja varoittelemassa rasvaisen ruuan riskeistä:) Silloin tällöin rasvassa keitetyllä herkuttelu ona varmasti paikallaan, mutta muuten uunissa saa aikaiseksi yhtä herkullista purtavaa -terveellisemmin :))

    VastaaPoista